| şeytaNın söyLedikLeri ama bizim duymaDıkLarımız | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
JoKeR Yapımcı
Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 259 Teşekkür : 1009 Kayıt tarihi : 21/09/09 Yaş : 29 Favori Karakteriniz :
| Konu: şeytaNın söyLedikLeri ama bizim duymaDıkLarımız C.tesi Ekim 10, 2009 12:57 pm | |
| Birinci kişi: Hadi oğlum kir artık şu şeytanın bacağını İkinci kişi: Kırayım değil mi abi? Şeytan: Durduk yere niye bacağımı kırıyorsun manyak mısın sen kardeşim?
Hakim: Neden öldürdün evladım? Sanık: Aklimi şeytan çeldi efendim Şeytan: Valla bir şeyden haberim yok, hem herifte akıldan eser yok hakim bey.
Kadın: Neden aldattın beni? Erkek: Şeytana uydum hanim Şeytan: Hadi oradan sapık, kadını görünce salyaların aktı, benim olayla uzaktan yakından alakam yok
Adam: Şeytanınız bol olsun beyler! Şeytan: Yoksa koyun gibi beni de mi çoğalttınız?
Anne: Oğlum, oynama babanın tüfeğiyle şeytan doldurur. Şeytan: Yok bacım karışmam ben. Enişte elletmiyor.
Adam: Heeyt! Kırdım olum şeytanın bacağını... Büyük ikramiye... Şeytan: Şşş birader, bizim oğlanı tartaklamışın diye duyduk. Uyar mı lan racona!!!
Adam: Oo okeye kaptırmışınız, şeytanınız bol olsun. Şeytan: Hilmi abi, yan masadayız biz abi be ya... Kalabalık gelince biz de iki el atalım dedik.
Komşu : Şeytan kulağına kurşun bizim beyin kuyumcu işleri çok iyi gidiyor.. Şeytan : Yok ablacım sağol küpe düşünmüyorum henüz
Kız : Aman Ayla bırak Allah aşkına Şeytan görsün onun yüzünü.. Şeytan : Yapmayın kızlar korkarım ben ya
Erkek : Oğlum bak bu kızda şeytan tüyü var.. Şeytan: Ellimi sürdüysem ş.............: | |
|
| |
cycLops Tecrübeli Üye
Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 170 Teşekkür : 0 Kayıt tarihi : 10/10/09 Favori Karakteriniz :
| Konu: Geri: şeytaNın söyLedikLeri ama bizim duymaDıkLarımız C.tesi Ekim 10, 2009 2:34 pm | |
| | |
|
| |
' FairyTale Tecrübeli Üye
Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 176 Teşekkür : 1 Kayıt tarihi : 10/10/09 Favori Karakteriniz :
| Konu: Geri: şeytaNın söyLedikLeri ama bizim duymaDıkLarımız C.tesi Ekim 10, 2009 11:08 pm | |
| Kız : Aman Ayla bırak Allah aşkına Şeytan görsün onun yüzünü.. Şeytan : Yapmayın kızlar korkarım ben ya
xD xD xD | |
|
| |
!Attention! Moderatör
Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 81 Teşekkür : 0 Kayıt tarihi : 11/10/09 Yaş : 26 Nerden : petropia xD Favori Karakteriniz :
| Konu: Geri: şeytaNın söyLedikLeri ama bizim duymaDıkLarımız Paz Ekim 11, 2009 2:16 pm | |
| | |
|
| |
Samurai Jack Editör
Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 161 Teşekkür : 1 Kayıt tarihi : 13/10/09 Yaş : 26 Nerden : Sananeeeeee! xD Favori Karakteriniz :
| Konu: Geri: şeytaNın söyLedikLeri ama bizim duymaDıkLarımız Çarş. Ekim 14, 2009 3:30 pm | |
| Anne: Oğlum, oynama babanın tüfeğiyle şeytan doldurur. Şeytan: Yok bacım karışmam ben. Enişte elletmiyor. :D :D :D :lol!: :lol!: kopyum yaa | |
|
| |
' FairyTale Tecrübeli Üye
Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 176 Teşekkür : 1 Kayıt tarihi : 10/10/09 Favori Karakteriniz :
| Konu: Geri: şeytaNın söyLedikLeri ama bizim duymaDıkLarımız Perş. Ekim 15, 2009 2:27 pm | |
| | |
|
| |
Ơmŋįŧ®ïх Yeni Üye
Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 8 Teşekkür : 0 Kayıt tarihi : 15/10/09 Favori Karakteriniz :
| Konu: Geri: şeytaNın söyLedikLeri ama bizim duymaDıkLarımız Cuma Ekim 16, 2009 9:33 pm | |
| valla hiç gülesim yok idu!! :affraid: | |
|
| |
Samurai Jack Editör
Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 161 Teşekkür : 1 Kayıt tarihi : 13/10/09 Yaş : 26 Nerden : Sananeeeeee! xD Favori Karakteriniz :
| Konu: Geri: şeytaNın söyLedikLeri ama bizim duymaDıkLarımız Ptsi Kas. 16, 2009 4:06 pm | |
| | |
|
| |
---John Cena--- Yeni Üye
Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 2 Teşekkür : 0 Kayıt tarihi : 20/11/09 Favori Karakteriniz :
| Konu: Geri: şeytaNın söyLedikLeri ama bizim duymaDıkLarımız Cuma Kas. 20, 2009 8:47 pm | |
| süpper yaa :D | |
|
| |
| şeytaNın söyLedikLeri ama bizim duymaDıkLarımız | |
|